Terug naar kaart

Speeddate Helmond

map

Dinsdag 11 december organiseren wij alweer de laatste speeddate van 2018. 
Tijd: 14.00 tot 15:30 uur. 
Locatie: Senzer Loungezaal, Ingang Senzer Restaurant Inclusief, Montgomeryplein 6 te Helmond. 

Zoals afgesproken nodigen wij de bezoekers uit in blokken van een half uur. Per blok worden evenveel cliënten uitgenodigd.

Zou je zo vriendelijk willen zijn een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn i.v.m. de opbouw? (aan een ieder het verzoek om eigen banner mee te nemen, zodat het voor de werkzoekende duidelijk is wie waar staat)

Parkeren:
De gemeente Helmond heeft een gele streep aangebracht aan de zijde van de Zandstraat waar niet meer geparkeerd mag worden. Daarmee gaat het -al eerder aangekondigde- parkeerverbod voor die zijde van de Zandstraat per direct in. Houd hier rekening mee, want de gemeente treedt handhavend op en bekeurt foutparkeerders. 

Tijdelijk extra parkeerterrein voor bezoekers:
Er is een groot terrein op het voormalige EHAD-terrein (aan de overkant van de Engelseweg 127, te bereiken via de Spoorstraat) speciaal voor bezoekers van Senzer en UWV beschikbaar. Deze parkeerplaatsen liggen dicht bij de ingang aan de zijde Montgomeryplein. Hier is meer dan voldoende parkeerruimte. Dit parkeerterrein is voor iedereen altijd toegankelijk; er is geen speciale autorisatie voor nodig. Wij hopen dat jullie gebruik maken van dit terrein, zodat eventuele parkeeroverlast in de buurt zo beperkt mogelijk zal zijn.