U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste uitzender,

Naast het feit dat alle uitzenders deze update krijgen, ontvangen de UWV-gebruikers deze update nu ook voor het eerst in hun mailbox. Voortaan ontvangen zij ook deze update.

De komende weken staan er weer een aantal speeddates gepland in het land. Kijk er gewoon 'ns doorheen. Je kunt zoeken op branche en locatie. In de titels van de speeddates staat ook vaak veel informatie. Is er misschien een speeddate elders waar je als uitzender graag bij wilt zijn? Meld je gerust aan. Er zijn genoeg mogelijkheden om er meer uit te halen dan je misschien zou denken.

Dan nog het volgende: er komen vanuit diverse windrichtingen berichten binnen bij ons waaruit blijkt dat uitzenders zich wat vaker afmelden voor de geplande speeddates. Ze melden zich weliswaar (bijna altijd) netjes af, maar het is vervelend voor de werkzoekenden die zijn uitgenodigd. Die rekenen op de komst van de uitzendbureaus. Ook voor de organisatoren is het niet prettig wanneer er afzeggingen plaatsvinden. Iedereen begrijpt het zware weer waarin de uitzendbranche zich op dit moment bevindt, begrip dus alom. Desondanks willen wij toch een beroep doen op de uitzenders om gemaakte afspraken zoveel mogelijk na te komen. Natuurlijk kan het voorkomen dat er door overmacht een keer moet worden afgezegd, maar dat zou echt een uitzondering moeten zijn.

Heb je nog vragen of ideeën over het speeddaten? Neem gerust contact op met Servicepunt Flex!

Succes!

Map 14   Speeddates komende week  
58   Speeddates komende vier weken  
884   Aanmeldingen afgelopen vier weken  
Bekijk alle speeddates
 
 
Servicepunt Flex is een samenwerking tussen:
UWV WERKbedrijf STOOF NBBU ABU