U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste uitzender,

Hierbij ontvang je alweer de derde update over het speeddaten. Voor de uitzenders die zich de afgelopen twee weken hebben ingeschreven: welkom!

Door middel van deze updates willen we je informeren over de speeddates die de komende tijd op de agenda staan. Iedere week komen er weer nieuwe speeddates bij. Op dit moment staan er maar liefst 99 speeddates in het systeem!

Er staan ook een aantal specifieke speeddates gepland. Zo wordt er op 11 oktober een Meet & Greet georganiseerd in Zutphen voor de branche Transport, logistiek en industrie en vindt er op 28 oktober een speeddate plaats voor administratieve en commerciële beroepen in Nieuwegein. Op 30 oktober is er een speeddate georganiseerd voor de doelgroep MBO in ‘s-Hertogenbosch. Wil je graag aansluiten bij één van deze speeddates? Schrijf je dan snel in om verzekerd te zijn van een plek!

Tip: Je kunt je als uitzender ook aanmelden voor speeddates buiten de regio waar je normaal gesproken speeddate. Dit aanmeldsysteem maakt het gemakkelijk om je direct aan te melden voor speeddates in het gehele land.

Map 3   Speeddates komende week  
34   Speeddates komende vier weken  
501   Aanmeldingen afgelopen vier weken  
Bekijk alle speeddates
 
 
Servicepunt Flex is een samenwerking tussen:
UWV WERKbedrijf STOOF NBBU ABU