U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste uitzender,

De kop van het jaar is er weer af en zelfs ‘blue monday’ is achter de rug. Gelukkig was er van ‘blue monday’ niets te merken in het aanmeldsysteem, want inmiddels staan er ruim 180 speeddates in het aanmeldsysteem voor 2014 en er zal nog veel meer bijkomen. Keus genoeg dus!

En mocht je nog een speeddate missen, dan kun je contact opnemen met je contactpersoon van UWV om de mogelijkheden te bespreken. Bijvoorbeeld voor het plannen van een speeddate in de groenvoorziening of voor schilders. Die tijd breekt ook weer aan. In Haarlem is er al een speeddate gepland voor de groenvoorziening: op 5 februari schuiven daar goed gemotiveerde werkzoekenden uit de groenvoorziening aan om jullie te ontmoeten. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. Op 31 januari heeft Doetinchem een speeddate gepland voor zowel schilders als hoveniers. Ook hier is nog plek.

Tip: voordat het weer echt zover is dat de schilders en hoveniers aan de slag gaan, komt er misschien nog wel een periode van vorst. Het weer kan zelfs zo slecht zijn dat er niet gewerkt kan worden. Dit noemen ze bij UWV onwerkbaar weer. Het is dan mogelijk om een WW-uitkering aan te vragen voor de uitzendkrachten die op uitzendbasis werken. Hoe dit in z’n werk gaat lees je hier.

Map 12   Speeddates komende week  
39   Speeddates komende vier weken  
412   Aanmeldingen afgelopen vier weken  
Bekijk alle speeddates
 
 
Servicepunt Flex is een samenwerking tussen:
UWV STOOF NBBU ABU