U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste uitzender,

In deze 6e update over het speeddaten weer een blik door het land om te laten zien waar er de komende 3 weken (24 maart tot en met 11 april) mogelijkheden worden geboden om werkzoekenden te ontmoeten. Er zijn in deze periode 23 speeddates terug te vinden in ons aanmeldsysteem; 10 algemene en 13 specifieke. Zoals gewoonlijk, lichten wij er altijd enkele speeddates uit.

Zo zijn er op dinsdag 8 april in Amersfoort 2 specifieke branchegerichte speeddates: één voor de branche office om 13.00 uur en één voor de branche techniek om 14.30 uur. Voor beide speeddates zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Op 8 april zijn er ook 55+ werkzoekenden te ontmoeten in Dordrecht. Deze speeddate begint om 13.00 uur en er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar.

Ook aandacht voor de specifieke speeddate, gericht op hoger opgeleiden (vanaf HBO niveau) in 's Hertogenbosch. Deze vindt plaats op donderdag 10 april om 09.30 uur. Hier zijn nog 7 plekken beschikbaar.

Uiteraard is het mogelijk om in het aanmeldsysteem naar wens op plaats, branche, doelgroep of een combinatie hiervan te zoeken om te bekijken of er interessante speeddates geagendeerd staan de komende tijd.

Dan nog de tip voor deze keer. In het 55+ project (plaatsingsfee en scholingsvoucher) zijn voor wat betreft de aanvraagprocedure enkele wijzigingen doorgevoerd, die voor de uitzendondernemingen de aanvraag vergemakkelijken. Om welke wijzigingen het gaat, is te zien via deze link.

Map 15   Speeddates komende week  
37   Speeddates komende vier weken  
174   Aanmeldingen afgelopen vier weken  
Bekijk alle speeddates
 
 
Servicepunt Flex is een samenwerking tussen:
UWV STOOF NBBU ABU