U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste uitzender,

De 11e update alweer vanuit het speeddate aanmeldsysteem.

De komende periode maandag 2 juni t/m vrijdag 27 juni staan er weer 32 speeddates geregistreerd in het systeem. Hiervan zijn er 11 specifiek; zowel doelgroep- als branchespecifiek.

Enkele speeddates lichten we er even voor uit:

  • ​Op woensdag 11 juni organiseert men in Haarlem het Jongeren Talent Event voor de doelgroep 18 t/m 27 jaar. Het event vindt plaats in het Tata Steel stadion in Velsen-Zuid van 14.00 uur tot 18.00 uur. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wil jij aanspraak kunnen maken op de premiekorting jongeren? Dan is dit de kans om ze te ontmoeten.
  • Op donderdag 12 juni organiseert het WERKplein in Den Bosch een speeddate expliciet voor hoger opgeleiden (minimaal HBO-niveau). Tussen 09.30 uur en 12.00 uur kun je werzoekenden uit deze doelgroep ontmoeten. Meld je snel aan wanneer je mogelijkheden ziet voor deze werkzoekenden.
  • Op donderdag 26 juni vindt in Den Bosch ook de speeddate en netwerkcafé plaats voor de 55plus werkzoekenden. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur zijn deze kandidaten aanwezig om mee in gesprek te gaan. Een uitgelezen kans om deze doelgroep aan de man te brengen en in aanmerking te komen voor de mobiliteitsbonus en evt de fee en/of voucher.

Daarnaast zijn op de andere speeddates ook nog plaatsen over om je als uitzender te laten zien. Neem een kijkje in het aanmeldsysteem en zoek de speeddate in de plaats, branche of doelgroep die jij zoekt.

De tip voor deze keer. Eerder is al aangekondigd dat UWV in samenwerking met Servicepunt Flex een congres organiseert voor de uitzendbranche op dinsdag 24 juni a.s. in vergadercemtrum Domstad in Utrecht. De workshops zijn inmiddels bekend en het belooft een zeer interessante dag te worden. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan alsnog zo snel mogelijk aan via de site www.uwv-uz.nl. Onthou; vol = vol.

Op donderdag 29 en vrijdag 30 mei is Servicepunt Flex gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Vanaf maandag 2 juni zijn wij u graag weer van dienst.

Map 4   Speeddates komende week  
29   Speeddates komende vier weken  
152   Aanmeldingen afgelopen vier weken  
Bekijk alle speeddates
 
 
Servicepunt Flex is een samenwerking tussen:
UWV STOOF NBBU ABU