U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste uitzender,

Het is nog steeds volop zomervakantie in Nederland. Toch is de vakantie in de eerste regio van Nederland alweer bijna ten einde. Hoogste tijd voor ons om iedereen weer welkom terug te heten en bij te praten over de speeddates die de komende weken gepland staan.

In de maand augustus staan er zeven speeddates op de planning. Op 21 augustus organiseert UWV in Nijmegen een speeddate die gericht is op een aantal branches. Dit zijn techniek, bouw, productie en magazijn.

Op 26 augustus vindt er een algemene speeddate plaats in Assen. Voor beide speeddates kun je je nog aanmelden.

Inmiddels staan er ook een tweetal bijeenkomsten in het aanmeldsysteem. De eerste is in Haarlem op 21 augustus. Om de nieuwe locatie feestelijk in te luiden wordt daar een barbecue georganiseerd. Het is vooral een netwerkactiviteit.

Op 4 september organiseert het werkgeversservicepunt in Zwolle een Meet & Greet voor 50+-werkzoekenden en uitzendbureaus. De middag begint plenair: met de zaal wordt gedebatteerd over vast versus flexwerk. Dit is wel hét moment voor de uitzendondernemingen om te laten zien wat je allemaal kunt doen voor werkzoekenden. Aansluitend is er een informatiemarkt waarbij je de juiste mensen kunt vinden voor je vacatures. Er is nu nog plek, maar meld je snel aan, want de verwachting is dat na de vakantie de aanmeldingen binnen zullen stromen.

En dan nog een tip: tijdens het congres dat UWV voor de uitzendbranche heeft georganiseerd op 24 juni is duidelijk te kennen geven door uitzendbureaumedewerkers dat ze graag willen samenwerken met UWV. Daar zijn wij erg blij om. Nagenoeg overal verloopt dit goed. Wij hebben gevraagd naar voorwaarden voor een goede/verbeterde publiek private samenwerking. De belangrijkste voorwaarde die de uitzendmedewerkers noemden was de contactgegevens en bereikbaarheid van de UWV medewerkers. De lijst met contactinformatie (die door ons up to date wordt gehouden) hebben wij op verzoek een aantal maanden geleden op onze site geplaatst. Mogelijk is dit niet al bij iedereen bekend. Daarom nog een keer de link naar de contactenlijst van UWV adviseurs. Op deze pagina vind je het actuele overzicht van de namen en contactgegevens van de UWV adviseurs die in jouw regio de contactpersoon voor de uitzendbranche. Ook zijn in deze lijst de contactgegevens te vinden van personen die werkzaam zijn voor het leer-werk-loket. Met hen kun je contact opnemen wanneer je vragen hebt over leren en werken, of een leer-werkvacature hebt.

Map 1   Speeddates komende week  
4   Speeddates komende vier weken  
92   Aanmeldingen afgelopen vier weken  
Bekijk alle speeddates
 
 
Servicepunt Flex is een samenwerking tussen:
UWV STOOF NBBU ABU