Gezocht: medewerkers uit de uitzendbranche die mee willen werken aan promotie van publiek private samenwerking via social media!

Publicatiedatum: 14 augustus 2015 - 12:51

Publiek private samenwerking krijgt een steeds belangrijkere rol binnen de uitzendbranche, denk maar aan de Participatiewet en/of Banenafspraak. Uitzendorganisaties die laten zien aan de markt dat ze op allerlei manieren bezig zijn met publiek private samenwerking vallen op binnen de branche, met alle positieve gevolgen van dien.  

Daarom is Servicepunt Flex op zoek naar medewerkers uit de uitzendbranche om gezamenlijk na te denken hoe publiek private samenwerking via social media een boost te geven. Op deze manier biedt Servicepunt Flex uitzendorganisaties tevens een extra kanaal om de eigen publiek private samenwerking te promoten door deze successen met elkaar te delen.  

Daarnaast wil Servicepunt Flex door het delen van concrete voorbeelden van publiek private samenwerking de branche tevens informeren, stimuleren en inspireren. Uiteraard speelt hierbij het leren van elkaar ook een rol. Het creëren van een betere samenwerking onderling, en het communiceren van mooie successen laat niet alleen aan de eigen branche zien hoe goed we het doen met z’n allen, maar zal ook op andere plekken gaan opvallen.

Ben jij iemand die graag meedenkt over online strategieën? En vind je het leuk een bijdrage te leveren in het delen van mooie en succesvolle voorbeelden van publiek private samenwerking? Meld je dan nu aan voor dit team! Stuur je contactgegevens (naam, werkgever, emailadres en telefoonnummer) naar info@servicepuntflex.nl. Vervolgens neemt één van de medewerkers van Servicepunt Flex contact met je op en zal de noodzakelijke informatie met je delen. Wil je meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Patricia Zwaagman (06 11 04 70 92) of Arno Frederiks (06 15 83 49 69).

Aanmelden kan tot en met vrijdag 11 september a.s.