Gezocht: recruiters om www.werk.nl (verder) te optimaliseren.

Publicatiedatum: 5 februari 2015 - 08:48

De website www.werk.nl is dé publieke website van Nederland als het gaat om zoeken en vinden van vacatures en werkzoekenden. Het laatste jaar is er door de ontwikkelaar veel energie gestoken in de stabiliteit van de site.

In het recente verleden heeft een expertteam van digital recruitment specialists van de uitzendbranche een nuttige bijdrage geleverd aan de gebruikersvriendelijkheid van het 'zoeken en vinden'. Dit heeft geleid tot een grote verbetering van het gebruikersgemak van de site voor recruiters.

De ontwikkeling van de stabiliteit is naar wens verlopen en er is nu weer ruimte om de site verder te ontwikkelen voor de eindgebruikers, dus ook voor de medewerkers van de uitzendbranche die kandidaten en CV's zoeken op de site.

Daarom zijn wij weer op zoek naar recruiters die niet alleen gebruik maken van werk.nl, maar die ook willen meedenken om de site nog aantrekkelijker en vriendelijker te maken voor onder andere de uitzendorganisaties.

Ben jij zo iemand en wil jij de ontwerpers van werk.nl jouw ideeën meegeven om de site nog verder te verbeteren? Mogen aan jou voorstellen worden voorgelegd om de site te optimaliseren? Wil jij 4 x per jaar meewerken om werk.nl te optimaliseren? Meld je dan nu aan voor het Digital Recruitment Specialist - team.

Op dinsdag 24 februari a.s. komt het DRS-team voor de eerste keer in de nieuwe setting bij elkaar om gezamenlijk nieuwe ideeën voor werk.nl te bespreken. De bijeenkomst is gepland in Arnhem van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Stuur je contactgegevens (Naam, werkgever, emailadres èn rechtstreekse telefoonnummer (liefst 06) naar info@servicepuntflex.nl. Het Servicepunt neemt dan contact op met je en zal je een definitieve uitnodiging sturen. Wil je meer informatie over het DRS-team? Neem dan telefonisch contact op met Arno Frederiks van Servicepunt Flex via telefoonnummer 06 - 15 83 49 69.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 februari a.s. (De aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst worden afgehandeld.)

Namens het ontwerpteam, bedankt voor je aanmelding.