Uitzendondernemers in regio Zwolle opgelet: Meet & Greet met 50+-werkzoekenden

Publicatiedatum: 25 juli 2014 - 13:36

Op donderdag 4 september organiseert UWV Werkgeversservicepunt IJsselvechtstreek (Zwolle en omgeving) in samenwerking met ROC Landstede een regionale Meet & Greet voor de doelgroep 50+. Voor deze middag worden de werkzoekenden uitgenodigd, die in de afgelopen maanden hebben deelgenomen aan de training “succesvol naar werk”. Deze training maakt onderdeel uit van het actieplan 55pluswerkt! van UWV. De plaatsingsfee voor intermediairs en scholingsvoucher maken ook onderdeel uit van dit plan.

U als uitzendondernemer kan deze groep goed gemotiveerde werkzoekenden ontmoeten. Heeft u vacatures en wilt u graag in gesprek deze groep werkzoekenden? Ontmoet ze dan tijdens de Meet & Greet, die plaats vindt in Regardz, Stationsplein 1 in Zwolle.

De middag start om 13.00 uur met een plenaire bijeenkomst waarin onder meer wordt gedebatteerd over ‘Vast werk versus Flexwerk’. Dé kans als uitzendondernemer om te laten zien wat u allemaal kunt betekenen voor de werkzoekenden.

Na de plenaire bijeenkomst volgt de informatiemarkt. Tijdens deze markt kunt u uw vacatures tonen en het gesprek aangaan met de aanwezige werkzoekenden.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze middag. U kunt zich aanmelden op www.servicepuntflex.nl.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de organiserende adviseurs op telefoonnummer 06-46 28 07 79 (Bart van der Sterren) of 06-52 79 47 15 (Maureen Jansen)

De adviseurs zien u graag terug op 4 september!