Voor in de agenda: 16 mei: Lancering App-Titude door STOOF

Publicatiedatum: 17 maart 2017 - 15:23

Al geruime tijd werkt STOOF aan het project App-titude gericht op soft skills en jongeren. Het doel van het project is om jongeren de belangrijkste soft skills te laten beheersen. Die soft skills die inmiddels een harde eis zijn om op de arbeidsmarkt te komen en blijven!

De participerende Europese scholingsfondsen hebben hun expertise gebundeld, en gebaseerd op het gehouden onderzoek een online tool ontwikkeld.

De online tool geeft een jongere inzicht in de mate van beheersing van de belangrijkste soft skills. Daarnaast is het mogelijk deze uitkomsten te delen met stakeholders en ontvangt de jongere tips & tricks hoe hij/zij deze soft skill(s) kan verbeteren.    

Vol enthousiasme presenteert STOOF de gratis tool aan u op 16 mei van 14.00-16.00 uur in Midden-Nederland. Aan u die, samenwerkt met jongeren, jongeren begeleidt/bemiddelt, zich bezighoudt met soft skills, zelf een jongere is of gewoon interesse heeft. De tool komt beschikbaar voor alle jongeren, niet alleen uitzendkrachten.

Wilt u bij de lancering aanwezig zijn? Schrijf u nu in door een mail te sturen naar info@stoof-online.nl met als onderwerp soft skills Bijeenkomst.