Wat vindt u van de publiek private samenwerking? Laat het ons weten d.m.v. het invullen van een vragenlijst!

Publicatiedatum: 15 maart 2013 - 11:24

Samenwerking tussen publiek en privaat loont! Maar wat gaat er goed en wat kan worden verbeterd? Servicepunt Flex  is benieuwd naar uw mening. Daarom heeft Servicepunt Flex een vragenlijst opgesteld voor zowel de uitzenders als de regionale adviseurs werkgeversdiensten van UWV.

Het doel van de vragenlijst is om te achterhalen wat er goed gaat in de samenwerking en wat de punten ter verbetering zijn. Deze punten kunnen weer worden meegenomen in de doorontwikkeling van de samenwerking. Uw tips en adviezen zijn daarbij meer dan welkom!

Onderwerpen die aan bod komen in de vragenlijst zijn het speeddaten, de regionale overleggen tussen uitzendbranche en UWV en Servicepunt Flex zelf.

De leden van ABU en NBBU hebben gister de vragenlijst ontvangen via Servicepunt Flex. Heeft u de vragenlijst nog niet ontvangen, maar wilt u wel graag uw mening geven, laat dit dan aan ons weten, zodat we u de vragenlijst alsnog kunnen sturen.

De regionale adviseurs werkgeversdiensten UWV, die te boek staan als vast contactpersoon van Servicepunt Flex, ontvangen de vragenlijst in de loop van maart.

De uitkomsten van beide vragenlijsten worden gecombineerd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen over de samenwerking vanuit beide organisaties. De uitkomsten zullen in de loop van april op deze website worden gepubliceerd.

Velden met * zijn verplicht.

Deze veiligheidvraag bewijst dat u geen robot bent