Over samenwerkingsvormen

Wat kun je met deze tool?

Met de tool kun je in één oogopslag zien waar er wordt samengewerkt tussen publiek (UWV en/of gemeente) en privaat (uitzendbranche), wat dit inhoudt en welke partijen er aan mee doen. Dit is voor zowel UWV als uitzendondernemingen erg handig: je kunt direct zien welke projecten er al in jouw regio plaatsvinden en het kan weer inspireren tot het opstarten van nieuwe projecten.

Hoe kun je zoeken?

Je kunt op verschillende manieren zoeken:

  1. Via de landkaart: zoek jouw regio op in de landkaart en klik op de rode bolletjes.
  2. Via het zoekscherm rechtsboven: je kunt daarbij zoeken op regio, branche, doelgroep en zoekterm.  Als je een zoekterm invult, dan zoekt de tool in de teksten van de samenwerkingsvorm en niet in de titel.
  3. Via het overzicht aan de rechterkant: de laatst ingevoerde samenwerkingsvorm staat bovenaan. Zo kun je direct zien welke samenwerkingsvormen nieuw in de tool zijn opgenomen.

    Hoe kun je zelf een samenwerkingsvorm op laten nemen in de tool?

Heb je zelf een goed voorbeeld van een samenwerking en wil je die graag in de tool laten opnemen (uiteraard wordt er met je afgestemd wat er wordt gedeeld)? Neem dan contact op met Servicepunt Flex: 06-15 83 49 69 (Arno Frederiks) of 06-11 04 70 92 (Jikke Nagelsmit) of via het e-mailadres info@servicepuntflex.nl.

Zorg er wel voor dat je dit met de andere deelnemende partijen hebt besproken en dat zij ook toestemming geven om de samenwerking te delen.

Verder hebben we nog een tweetal documenten toegevoegd die erg bruikbaar zijn voor een goede samenwerking. De lijst met tips & tricks om een goede samenwerking op te zetten omval allerlei nuttige informatie over praktische zaken die je kunt regelen om een goede samenwerking tussen publiek en privaat op te zetten. Daarnaast hebben we  een simpele checklist opgesteld die je hiervoor kunt inzetten,