Voor uitzenders

Bent u werkzaam binnen de uitzendbranche? En bent u op zoek naar informatie over UWV? Of bent u op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de uitzendbranche, UWV of het Leerwerkloket?

Voor vele medewerkers van de uitzendbranche is het soms moeilijk om de juiste informatie over UWV te vinden. In dit menu vindt u meer informatie over UWV.

Servicepunt Flex heeft vaste contactpersonen bij de 2 (belangrijkste) brancheorganisaties ABU en NBBU, bij het scholings- en ontwikkelingsfonds van de uitzendbranche DOORZAAM en bij UWV.

Contactpersoon ABU: Femke Kooijman
Contactpersoon NBBU: Loes Waterreus
Contactpersoon DOORZAAM: Chantal Huinder
Contactpersoon UWV: Gonda Verbeek

Wilt u hen spreken of heeft u andere vragen, neem contact op met Servicepunt Flex.

Servicepunt Flex heeft in elke regio ook vaste contactpersonen onder de regionale adviseurs werkgeversdiensten van UWV. Deze adviseurs hebben de uitzendbranche in hun portefeuille en kunnen u dus optimaal bedienen. Ook heeft elke regio een eigen Leerwerkloket. Wilt u contact leggen met de juiste UWV adviseur(s), of met de kwartiermakers/projectleiders van het Leerwerkloket werkzaam in uw arbeidsmarktregio? Stuur dan uw verzoek per mail naar info@servicepuntflex.nl en u krijgt de meest actuele versie van deze contactenlijst toegezonden. Treft u gegevens aan die niet kloppen? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij dat ervoor dat de lijst zo spoedig mogelijk wordt aangepast.