Wie zijn wij

Servicepunt flex bestaat uit twee adviseurs, Jikke Nagelsmit en Sven van Brakel. Jikke is ruim18 jaar werkzaam geweest in de uitzendbranche. Sven is ook meerdere jaren werkzaam geweest in de uitzendbranche en daarna als regionaal adviseur voor werkgevers bij UWV in de regio Zwolle. De adviseurs van Servicepunt flex zijn samen een goed voorbeeld van Publiek Private Samenwerking! 
Jikke is na haar toeristische studie bij toeval aan de slag gegaan in de uitzendbranche waar ze ruim 18 jaar heeft gewerkt in diverse functies. Ze heeft hier ruime ervaring met succesvolle publiek private samenwerking opgedaan. Met name in haar laatste functie als salesmanager bij Tempo Team Participatie heeft ze veel samen gewerkt met diverse werkgeversservicepunten/UWV. Met ingang van 1 augustus 2017 is Jikke werkzaam voor Servicepunt flex.

Al meerdere jaren loopt Sven rond in de wereld van de publiek private samenwerking. Als intercedent, maar ook binnen UWV als adviseur Werkgeversdiensten bij Werkgeversservicepputn Regio Zwolle. In deze laatste functie is hij verantwoordelijk geweest voor de publiek private samenwerking. Vanaf 1 mei 2019 is Sven voor Servicepunt flex aan de slag gegaan.