Workshops speciaal voor uitzenders

Workshops op maat voor uitzenders

Als Servicepunt Flex zijn we dagelijks in gesprek met uitzenders en hebben daarin ook een signalerende rol. Het signaleren van o.a. behoeften/wensen met betrekkenig tot samenwerking met UWV. Hieruit zijn onder andere onderstaande workshops speciaal voor uitzenders voort gekomen.

 

Als uitzender kunt u gebruik maken van onderstaande workshops:

  • Haal meer rendement uit een UWV/WSP evenement. In deze workshop krijgt u tips hoe u als uitzender meer rendement kunt halen uit deelname aan bijvoorbeeld een speeddate met werkzoekenden.
  • UWV wat kan je er allemaal mee? In deze workshop laten we overzichtelijk zien van welke dienstverlening van UWV een uitzender allemaal gebruik kan maken, bijvoorbeeld welke arbeidsmarktinformatie is er en waar kan ik die vinden en waar kan ik een overzicht van alle regelingen/subsidies vinden enz.
  • Dienstverlening van Servicepunt Flex. In deze workshop vertellen we u graag wat Servicepunt Flex doet, waarvoor u bij ons terecht kunt en van welke dienstverlening u gebruik kunt maken.
  • Workshop op maat. Graag gaan we met u in gesprek over workshop op maat.

Bovenstaande workshops worden (kostenloos) gegeven door Servicepunt Flex of door een adviseur van UWV uit de betreffende regio. Een combinatie is ook mogelijk. U begrijpt dat bovenstaande workshops niet individueel maar in groepsverband gegeven worden. Heeft u interesse in bovenstaande workshop(s). Neemt u dan contact op met Servicepunt Flex, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. 

Jikke Nagelsmit:  06-11047092

Sven van Brakel: 06-21368849